Kartat

Yhdistyksen voimassa olevat metsästysvuokrasopimukset näkyvät Reviirissä kaiken riistan osalta sekä Oma Riistassa hirvenmetsästykseen vuokrattujen alueiden osalta. Ajantasaisin tieto vuokratuista alueista on vain ja ainoastaan Reviirissä.
 
Halutessasi Reviiri -palvelun käyttöön toimita Mikko Forselille sähköpostitse mikko.forsell@kolumbus.fi sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, tämän jälkeen Mikko lisää sinut käyttäjäksi. Käyttäjätunnus tulee palveluntarjoajalta.
 
Reviiriin kirjaudut osoitteessa http://reviiri.org/reviiri/login/?source=%2Freviiri%2F sähköpostiosoitteellasi sekä käyttäjätunnuksellasi.
 
Reviiristä näet metsästysalueista muun muassa pienriista-alueet, hirvialueet, koirakoemaastorajat, laavut, sekä Ihamaan Metsästysyhdistyksen kanssa solmitun maanvaihtosopimuksen mukaisen metsästysrajan (Ihamaanjärven ja Kirkkovuorentien välillä).
 
Oma Riista palveluun päästäksesi toimita metsästysnumerosi (metsästyskortista) Riku Hietaselle 0505960431 tai pj.kannarikitula@gmail.com. Oma Riistan yhdistyksen puolelle kirjautuminen pitää tämän jälkeen hyväksyä nettiselaimella, puhelimen Oma Riista -ohjelma ei toistaiseksi tunnista yhdistyspuolta.
 
Oma Riistasta lisää ohjeita: http://riista.fi/riistahallinto/sahkoinen-asiointi/ ja  http://riista.fi/
 
HUOMIO: Oma Riistan kartoissa ajan tasalla on aina vain hirvenmetsästysalue. Muut Oma Riistan kartat ja lahtivajalta löytyvät kartat ovat suuntaa antavia - viimeisin tarkka tieto alueista löytyy vain Reviiristä.

Kaakon Nettipalvelu Oy