Tiedotteet

KOIRANÄYTTELYN PURKU 15.5.2022 (talkoot)

Näyttelypaikkana toimii Harjun Oppimiskeskus.
Osoite: Katariinankuja 19, 49980 Ravijoki

Kokoontuminen klo 15:00 ja aloitus ruokailulla.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen
Pekka Ivakko 0414562833Talvikokous 18.3.2022 pöytäkirja


Pöytäkirjat joudutaan valitettavasti nykyään suojaamaan vähintään kuusimerkkisellä salasanalla puhtaasti ohjelmistoteknisistä syistä. Uusissa pöytäkirjoissa ei vanha nelimerkkinen valitettavasti enää toimi. Salasanan saa puheenjohtajalta.  PEURAJAHDISTA


Peurajahti on päättynyt. Galleriassa lisää...

terv Kolkku 0400177167
KAURIIN RAUHOITUS

Kauriin rauhoitus on alkanut alueilla Kiiliö, Niittynen ja Rahamäki.

Syy: Viisi ammuttu samalta alueelta.

 


RIISTANRUOKINTAAN

Yhdistyksen porkkanaa ja perunaa on saatavilla Suurnäkin Erkin kellarivarastosta, n. Parkonpuolentie 60 nurkilla. Näiden noutaminen edellyttää merkintää paikalla olevaan vihkoon kirjanpitoa varten, lisätietoja Jasmo Kiiski. Lisäksi viljaa voi noutaa yhdistyksen siilosta TOK-talolta.

Muistutuksena: jos riistan ruokinnan aloittaa, sitä tulee jatkaa koko talven läpi kevääseen saakka. Kriittisin vaihe on keväällä helmikuusta eteenpäin, jolloin eläinten ravintotilanne yleensä on huonoin. Ruokinta tulisi aloittaa riittävän aikaisin, jotta eläinten ruoansulatus ehtii tottua tarjottuun ravintoon vähitellen.

Viljan lisäksi riistalle voi viedä mm. suolattua tai suolaamatonta kuivaheinää ja erityisen hyvää hirvi- ja jäniseläimistä on näinä aikoina kaadettu haapa.METSÄSTYSRAJOITUKSET

Majavan metsästys tapahtuu vain luvalla, jonka myöntää yhdistyksen puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja.

Kyyhkysten metsästystä rajoitetaan Pääskysvuoren ympäristössä vuokramökkien mökkeilyrauhan turvaamiseksi. Rajoitusalueen rajat ovat tiet Pääskysvuori-Yläpääntie-Ukonmäenkuja. 

Kaakon Nettipalvelu Oy